Home Page  
 
Contacteer ons

De Geuzenhof
Fam. Buyl-Moonens

Astridlaan 12
9500 Geraardsbergen
BTW: BE0712 345 828
Tel: 054/41.12.75
Fax: 054/41.58.41
Gsm: 0477/49.77.85
info@degeuzenhof.be

 

Passie

Bij de start van De Geuzenhof (=groenten en fruit aan de Geuzenhoek) in augustus 2000 was onze opzet een groenten- en fruitwinkel uitbouwen van hoogstaande kwaliteit aan eerlijke prijzen. Het merendeel van onze dagverse groenten wordt rechtstreeks aangekocht bij de teler o.a. prei, jonge worteltjes, koolsoorten, knolselder, boontjes, veldsla, komkommer, Witloof, asperges,
Ook onze befaamde inlandse handgeraapte aardappelen worden door Marc opgehaald bij onze vaste boer. Andere groenten en fruit worden driemaal per week, gekeurd op hun kwaliteit en smaak,aangekocht door Marc op de vroegmarkt te Gent. Deze vroegmarkt verhuisde in 2005 naar een nieuwe locatie in Evergem en is volledig gebouwd volgens HACCP-normen. Wij staan er in nauw contact met onze leveranciers opdat Marc voor dag en dauw steeds het allerbeste kan selecteren.

Marc belevert dagdagelijks ook verscheidene instellingen, scholen(Tutti Frutti-project), rusthuizen en de beste horecazaken in de streek. Gwenda bedient U intussen met de glimlach en geeft met plezier een woordje uitleg over recepten, bewaartips, Onze kinderen zijn dan weer bijzonder fier dat wij de leveranciers zijn van de groenten en fruit voor de dieren en vogels van het prachtige park Paradisio in Brugelette. We mogen wel stellen dat De Geuzenhof intussen een reputatie van kwaliteitsgroenten- en fruitwinkel heeft opgebouwd niet alleen in Geraardsbergen en omstreken maar ook tot ver daarbuiten!

 
 
©2006 De geuzenhof. Webdesign by Gieteco